Słuchaj nas: Winamp   Logo20WMP   reaplayer   

Pogadamy?
Kalendarium

Dziś 75. rocznica urodzin Catherine Deneuve.

październik 22, 2018
Pierwsza dama francuskiego kina przyszła na świat 22 października 1943 roku w Paryżu.
Recenzje

"Cztery płatki śniegu"- Joanna Szarańska

październik 22, 2018
Uroczyście oświadczam, że sezon na książki z motywem świąt jest już otwarty! 
Poezja

Leopold Staff - Nadzieja

październik 18, 2018
Zapragnąłem wyczytać w zodiaku Swoje losy i dolę żywota, Alem nigdy nie otrzymał znaku, Czy się spełni dni moich tęsknota. Zapragnąłem wyczytać w zodiaku Swoje losy i dolę żywota, Alem nigdy nie otrzymał znaku, Czy się spełni dni moich tęsknota.
Recenzje

Arthur Miller.

październik 17, 2018
17 października 1915 w Nowym Jorku urodził się Arthur Miller, amerykański pisarz, autor dramatów "Śmierć komiwojażera" i "Czarownice z Salem".
Poezja

Karol Wojtyła - Wybrzeża pełne ciszy

październik 17, 2018
Dalekie wybrzeża ciszy zaczynają się tuż za progiemNie przefruniesz tamtędy jak ptak.Musisz stanąć i patrzeć coraz głębiej i głębiej,aż nie zdołasz już odchylić duszy od dna.
Kalendarium

40 lat MONARU

październik 16, 2018
Wczoraj przypadała 40. rocznica założenia przez Marka Kotańskiego ośrodka dla uzależnionych w Głoskowie.

 

  pozdrowienia sluchaczy moje   zamow utwor moje
 
program radiowy moje    wejdz na czat moje 
   
Recenzje

Recenzje (37)

Pozostałe publikacje.

Uroczyście oświadczam, że sezon na książki z motywem świąt jest już otwarty! 
Oceń ten artykuł
(0 głosów)

Arthur Miller.

17 Paź 2018
389 razy
17 października 1915 w Nowym Jorku urodził się Arthur Miller, amerykański pisarz, autor dramatów "Śmierć komiwojażera" i "Czarownice z Salem".
Oceń ten artykuł
(3 głosów)
Na początku muszę uprzedzić- ta książka nie jest dla wrażliwców.
Oceń ten artykuł
(4 głosów)
Wróciłam do Wiedźmina po raz trzeci. Ostatnio czytałam jakieś 15 lat temu.
Oceń ten artykuł
(3 głosów)

"Caryca" Ellen Alpsten

04 Paź 2018
183 razy
Straszliwie mnie ta książka wciągnęła. 
Oceń ten artykuł
(6 głosów)
Dziś zapraszam na recenzję trzeciej, lecz chyba nie ostatniej książki Doroty Milli o dziewczynach z Dźwiżyna.
Oceń ten artykuł
(4 głosów)
Nie, nie i jeszcze raz nie. To nie jest książka dla mnie.Z czy dla Ciebie czytelniku zdecyduj sam. 
Oceń ten artykuł
(8 głosów)